Conferinta Nationala de Surse Noi si
Regenerabile de Energie editia a VII-a
 
Indicatii pentru înregistrarea online:
 
Pentru invitati:
      Dacă doriti să participati la conferintă în calitate de invitat este suficient să vă Înregistrati. În acest fel comitetul organizatoric vă poate rezerva un loc în sălile de conferintă.
      La momentul înregistrării vă rugăm să aveti în vedere următoarele:
 • — Să completati numele si prenumele dumneavoastră;
 • — Să completati organizatia ce o reprezentati împreună cu departamentul, dacă e cazul, cat si acronimul acestora. (dacă nu este cazul unei apartenente, nu este necesară completarea acestui camp);
 • — Să completati o adresă de email la care comitetul organizatoric să vă poată contacta cu privire la ultimele modificări în programul conferintei. Aceeasi adresă va fi folosită si pentru Editarea înscrierii dumneavoastră.
        Notă: dacă reprezentati un colectiv, sau doriti să participati la conferintă împreună cu alti colegi/prieteni/cunostiinte interesati de subiectul conferintei noastre, puteti completa o singură înregistrare cu cate 3 participanti cu conditia ca acestia să împărtăsească aceleasi domenii de interes cu cele specificate în sectiunile conferintei.
 • Pentru participanti:
        Dacă doriti să participati cu o lucrare în cadrul conferintei, aceasta va fi publicată în proceeding-ul conferintei ce va purta număr de ISBN, apoi va fi publicată pe un CD multimedia protejat în privinta drepturilor de copyright, CD ce va fi pus la dispozitie pentru download participantilor. În consecintă trebuie să urmati 2 pasi simpli:
  1 - înregistrare; 2 - trimiterea lucrarii. Astfel după înscriere ve-ti avea la dispozitie un ID si o parolă pe baza cărora să ne puteti trimite lucrarea dumneavoastră. Participantii ce vor prezenta lucrarea in cadrul conferintei sunt rugari sa o expedieze atasat pe email.
        În formularul de Înregistrare vă rugăm să completati cu atentie toate câmpurile si cât mai detaliat posibil. Astfel, vor trebui completate câmpurile cu titlul lucrării; numele si prenumele fiecărui autor; organizatia si/sau departamentul ce îl reprezintă, email-ul fiecărui autor. De asemenea vă rugăm sa precizati autorul de contact precum si un număr de telefon la care acesta poate fi găsit în cazul oricăror probleme referitoare la lucrarea trimisă; telefon ce va fi folosit numai în cazul unei lipse de răspuns în urma comunicărilor gen email din partea comitetului de organizare al conferintei.
        În privinta sectiunilor conferintei la care puteti încadra lucrarea dumneavostră, aveti posibilitatea de a alege mai multe, comitetul de organizare îsi rezervă dreptul deciziei finale de încadrare.
        La următoarea sectiune se cer a fi completate cuvintele cheie „keywords” ce le-ati alocat lucrarii dumneavoastră precum si posibilitatea de a introduce un scurt rezumat al acesteia „abstract”.
        În urma completării întregului formular vă rugam sa vă alegeti o parolă pe baza căreia veti avea posibilitatea de a ne Trimite lucrarea dumneavoastră în format Microsoft Word (.doc) pe baza acestui Template pentru a o putea include in proceedings si pe CD-ul multimedia. Orice lucrare trimisă în alt format decât .doc va fi ignorată automat de către sistemul de gestionare al conferintei. De asemenea pe baza aceleiasi parole aveti posibilitatea de Editare a inscrierii dumneavoastra.
        Puteti urmări/verifica statusul înscrierii dumneavoastră în două feluri: fie în baza email-ului de confirmare a înregistrarii ce va fi automat trimis de către sistem pe adresa autorului de contact; sau verificând Listele lucrărilor înscrise pe sectiuni.
        Pentru alte lămuriri vă rugăm trimiteti un email organizatorilor conferintei la: cnsnre@valahia.ro. În cazul în care dintr-un motiv sau altul ati depăsit perioada de înscriere, puteti printa formularul de invitatie (Invitatie RO / Invitatie ENG) cu care vă veti prezenta la biroul de receptie al conferintei.
        Notă: pentru autorii/participanii ce doresc cazare pe durata conferintei, îi rugăm să comunice necesitatea unui spatiu de cazare în timp util către comitetul de organizare !
  © 2006 CNSNRE - DCEM